техноеврапа оод
 
Наш внос   Под наем   Продукти   Транспорт   Промоции   Услуги   Контакти
 
"ЛНЖ"
Арт. № МОДЕЛ Описание Цена за 1 бр. Цена за 10 бр. Цена за 100 бр. НАТИСНИ СНИМКАТА
510501 Л.Н.Ж E14 230V,15W 0.80 лв/бр 0.60 лв/бр 0.50 лв/бр Увеличи
510502 Л.Н.Ж Е27 220-240V,40W 1.00 лв/бр ----- 0.39 лв/бр Увеличи
510503 Л.Н.Ж Е27 220-240V,60W 1.00 лв/бр ----- 0.39 лв/бр Увеличи
510504 Л.Н.Ж Е27 220-240V,75W 1.00 лв/бр ----- 0.39 лв/бр Увеличи
510505 Л.Н.Ж Е27 220-240V,100W 1,00 лв/бр ----- 0.49 лв/бр Увеличи
510569 Л.Н.Ж Е27 220-240V,150W 5.00 лв/бр 3.50 лв/бр 2.39 лв/бр Увеличи
510570 Л.Н.Ж Е27 220-240V,200W 5.00 лв/бр 3.50 лв/бр 2.39 лв/бр Увеличи