техноеврапа оод
 
Наш внос   Под наем   Продукти   Транспорт   Промоции   Услуги   Контакти
 
ВОДОМЕРИ
Арт. № Модел Наименование Цена Преглед НАТИСНИ СНИМКАТА
780103 1/2" сух Водомер за студена вода"BKETB-Беласица" 39.00 лв. Увеличи
780104 1/2" сух Водомер за топла вода"BKETB-Беласица" 40.00 лв. Увеличи
780101 3/4" сух Водомер за студена вода"BKETB-Беласица" 39.00 лв. Увеличи
780102 3/4" сух Водомер за топла вода"BKETB-Беласица" 42.00 лв. Увеличи
780205 1/2" сух Водомер за студена вода"EWT" 37.00 лв. Увеличи
780206 1/2" сух Водомер за топла вода"EWT" 38.00 лв. Увеличи
780201 1/2" сух Водомер за студена вода"ENBRA" 39.00 лв. Увеличи
780202 1/2" сух Водомер за топла вода"ENBRA" 42.00 лв. Увеличи
780204 3/4" сух Водомер за студена вода 39.00 лв. Увеличи
780203 3/4" сух Водомер за топла вода 42.00 лв. Увеличи
780107 1/2" мокър Водомер за студена вода 35.00 лв. Увеличи